Morega a donat o tonă de făină pentru sinistraţi

Campania Gorj TV şi Pandurul a reuşit să ajungă la sufletele telespectatorilor şi cititorilor şi chiar a politicienilor. La redacţia Pandurul au ajuns circa 25 de saci cu haine, venite la de la ONG din judeţ.  O donaţie importantă este şi  cea a deputatului Dan Ilie Morega. Acesta a donat o tonă de făină pentru sinistraţi.

Unul dintre politicienii care a răspuns campaniei este deputatul, Dan Ilie Morega, care a donat o tonă de făină, dar şi haine. Deputatul este cunoscut pentru promtitudinea cu care răspunde campaniilor umanitare, acelaşi lucru întâmplându-se şi acum. “Am rămas impresionat de suferinţa acestor oameni şi răspund cu drag, campaniei pe care Gorj TV şi Pandurul a iniţiat-o. Sunt sigur că şi aceste ajutoare vor ajuta sinistraţii din Moldova şi vor aduce un zâmbet pe buzele acelor oameni care sunt la mare încercare“, a declarat Dan Ilie Morega.

Ajutoare am primit şi de la o organizaţie non-guvernamentală, care a donat zeci de saci cu haine. Campania noastră continuă până vineri când gorjenii mai pot face donaţii la sediile Gorj TV şi Pandurul, constând în alimente neperisabile, haine, incălţăminte şi alte lucruri care le-ar putea fi de folos sinistraţilor.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: