Doar control judiciar pentru fiul manelistului Guţă

Fiul manelistului Nicolae Guță, botezat cu același nume ca și tatăl său și interpret și el al genului respectiv de muzică, a ajuns să dea explicații în fața polițiștilor din Valea Jiului după ce a fost identificat în trafic de agenții rutieri de la Gorj. Aceștia l-au descoperit pe Junior în timp ce conducea mașina pe raza localității Bumbești Pițic, deplasarea spre capitală fiindu-i întreruptă brusc. El a fost preluat de echipajul Poliției Rutiere Gorj și predat ulterior unui alt echipaj venit de la Hunedoara pentru a-l prelua, fiind dus pentru audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

În noaptea de Înviere, Nicu Guță a lovit cu o sticlă în cap o tânără de 19 ani într-o discotecă din Petroșani, fata refuzându-i avansurile. Bărbat însurat și cu copil mic acasă, Juniorul și-a încercat norocul la puștoaice, el făcându-i avansuri directe unei studente pe care nu o cunoștea, dar care îi căzuse cu tronc. Ana Maria Sanda a fost pipăită în zona intimă, Guță fiind sigur de „succesul” său la fete. Lucrurile însă au degenerat pentru că fata l-a împins, refuzându-l, după care a fost lovită cu o sticlă de bere în cap, căzând la podea. Ea a depus apoi plângere la Poliție și așa a ajuns Nicu Guță să fie dat în urmărire, fiind identificat de polițiștii gorjeni în timp ce conducea pe raza județului nostru.

După audierile de la Parchet tânărul manelist a fost plasat sub control judiciar pentru 30 de zile, procurorii interzicându-i să ia legătura cu victima sa și să părăsească raza teritorială a județului Hunedoara, ca județ de domiciliu. În plus el e obligat să fie permanent la dispoziția anchetatorilor, acuzațiile care îi sunt aduse fiind cele de lovire, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: