Doar doi candidaţi! Căldăruşe: Deja sunt cunoscut!

Doar două persoane şi-au depus candidatura pentru şefia Sindicatului Mine Energie Rovinari (SMER). Este vorba despre Gabriel Căldăruşe şi Gheorghe Peptan. Candidaturile pot fi depuse până pe 8 septembrie alegerile fiind programate pentru data de 11 septembrie. În aceste zile candidaţii sunt în campanie electorală. Gabriel Căldăruşe spune că el este deja cunoscut în rândul angajaţilor, sugerând că nu are nevoie de multe discuţii cu oamenii.

Candidatul cu cele mai mari şanse este Gabriel Căldăruşe. Ion Ruşeţ, coordonatorul acestor alegeri, spunea într-o emisiune că ar putea fi patru candidaţi. Şi Gabriel Căldăruşe crede că până luni vor mai fi persoane care îşi vor depune dosarul. Campania electorală se face însă la televizor. „Deja sunt cunoscut, nu trebuie să neg lucrul acesta. Orele la care mă pot duce să vorbesc cu oamenii sunt acelea în afara programului, până în ora 7 dimineaţa şi după ora 16. Ceea ce e destul de dificil“, a explicat liderul sindical. El a dat asigurări că nu va fi ca ceilalţi lideri, dinaintea lui, referindu-se la cei de la Federaţia Naţională Mine Energie. „Ar fi o dezamăgire enormă în rândul oamenilor dacă şi noi am demonstra că suntem tot ca cei dinainte. Sunt sigur că nu vom avea aceleaşi metehne. Am încredere şi în colegii mei. Nu vom face ce au făcut ceilalţi“, a spus acesta la o emisiune la un post local. El a adus în apărarea sa argumente precum reducerea cotizaţiei sindicale la 1% şi eliminarea cotei de 6,5 la mie încasată cândva de sindicate, dar care nu mai este permisă acum de lege. „Câştig 2.940 de lei. Acesta este salariul meu net. Eu consider că e un venit decent la ora actuală“, a mai spus acesta. Cât despre acuzaţiile de apropiere până la slugărnicie faţă de administraţie, Căldăruşe a spus că: „E normal să ai o relaţie corectă, civilizată cu cei care conduc administrativ unitatea“.

PARTID

Liderul sindical din zona Rovinari, Constantin Mitrescu, a declarat acum câteva zile că Gabriel Căldăruşe este un activist al PSD şi că el este pus de partid lider la SMER. „Nu am fost membru al nici unui partid. Nici înainte de 89 nici după 89 şi cred că nu voi fi niciodată, pentru că nu am aplecare spre partea politică“, a spus el.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: