Doi bărbați din Mehedinți și unul din Gorj, duși în arest

Trei bărbați au fost reținuți 24 de ore pentru contrabandă cu țigări, după perchezițiile care au avut loc miercuri în Gorj și Mehedinți. Este vorba de două persoane de 29 și 35 de ani din Drobeta Turnu Severin și o persoană de 65 de ani din Văgiulești.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că, în perioada 20 februarie - 12 martie, s-au aprovizionat şi au comercializat ţigări provenite din contrabandă.
Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale, au efectuat miercuri șase percheziții domiciliare, două pe raza județului Gorj și 4 pe raza județului Mehedinți, la domiciliul persoanelor bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

"Cu această ocazie, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor aproximativ 15.500 țigarete, provenite din activități de contrabandă, precum și 63.400 lei, 5.000 euro și 130 lire sterline. Totodată, polițiștii au pus în aplicare trei mandate de aducere, fiind conduse la sediul poliției trei persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă", arată IPJ Gorj. (A.M.)

Vizualizări: 2,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: