Gorjeni rămași fără mașina cu care făceau contrabandă

Doi gorjeni, o femeie și un bărbat, sunt cercetaţi pentru contrabandă cu țigări. Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei au descoperit într-un autoturism oprit în trafic aproximativ 6.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Autoturismul marca Volkswagen Passat, înmatriculat în România, era condus de către o femeie, T. M., în vârstă de 31 de ani, pasager fiind P. V., în vârstă de 39 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Gorj.

“La controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagaj şi pe bancheta din spate a maşinii mai multe colete voluminoase ce conţineau ţigări. Drept urmare, s-a luat măsura conducerii celor două persoane împreună cu maşina cu ţigări la sediul Poliţiei de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor”, arată un comunicat de presă.

În urma inventarierii baxurilor descoperite a rezultat cantitatea de 5.960 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 69.700 lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţii infracţionale.

Totodată, autoturismul în valoare de 11.750 lei, folosit la transportul ţigărilor, a fost indisponibilizat până la finalizarea anchetei. 

Vizualizări: 2,023

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: