Doi social-democrați, la un pas de conducerea CE Oltenia. “Până nu văd negru pe alb, nu mai cred!”

Social-democrații așteaptă să-și impună oamenii în conducerea Complexului Energetic Oltenia. Pe lângă numele fostului secretar de stat Doru Vișan, pe listă mai este și Gabriel Giorgi, fostul director al Minprest. Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, nu a vrut să facă prea multe declarații pe marginea acestui subiect. S-a limitat să spună că există o listă cu nume, iar cei de la Ministerul Energiei trebuie să aleagă.

Doru Vișan și Gabriel Giorgi ar putea fi impuși de PSD în Directoratul, respectiv Consiliul de Supraveghere al companiei energetice. Mai multe nume din PSD au fost propuse ministrului Energiei, Virgil Popescu, încă de la începutul anului.

„Discuția am avut-o din ianuarie privind promovarea unor persoane. E nevoie de oameni care au experiență și am făcut trimitere către niște nume. Am spus că mi-aș dori ca domnul Vișan să fie în conducere. Este cu pregătire, a fost secretar de stat în Ministerul Energiei. Până nu văd negru pe alb, chiar nu mai cred nimic. Sunt trei luni de când auzim numai promisiuni”, a spus deputatul Mihai Weber.

Weber nu a vrut să spună clar cine vor fi cei promovați. „Sunt mai multe nume. Se discută, se alege. Este o comisie de analiză care face un fel de interviu. Sunt și alte nume, să vedem ce se alege în final”, a mai declarat Weber, într-un interviu la Radio Infinit.

Săptămâna viitoare, vor expira mandatele pentru doi membri din Consiliul de Supraveghere și unul din Directoratul companiei.

Vizualizări: 6,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: