Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Doi tineri au fost reţinuţi! Motivul!

Poliţiştii din Târgu Jiu au reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj doi tineri, de 20 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, respectiv din comuna Bala, judeţul Mehedinţi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că tânărul din municipiul Târgu-Jiu, la data de 26 iulie a.c., ar  fi sustras un autoturism, proprietatea unui bărbat, de 38 de ani, din comuna Scoarţa, în scop de folosinţă. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că tânărul de 20 de ani, din comuna Bala, ar fi condus autoturismul fără a deţine permis de conducere.

Autoturismul a fost identificat de polițiști pe raza comunei Ponoarele, judeţul Mehedinţi şi a fost predat persoanei vătămate. Cei doi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

Vizualizări: 3,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: