Mesajul milionarului din Motru

Noul milionar din Gorj nu este un tânăr de 19 ani din Motru, aşa cum s-a auzit iniţial, ci un pensionar din Motru. Acesta şi-a ridicat luni, premiul.

Iată comunicatul Loteriei Române: "Dumnezeu dă după suflet...Jucătorii să aibă încredere în acest joc și în Loteria Română!' Acesta este mesajul câștigătorului. Astăzi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 28 iulie a.c., premiu în valoare de 17.723.482,04 lei. Norocosul căștigător este un pensionar din Motru care joacă la Loteria Română de 50 de ani. Deși acesta este primul mare câștig din cariera de jucător, ne-a mărturisit că nu a avut niciodată îndoieli în ceea ce privește corectitudinea jocurilor.

Consideră că este un câștig meritat după 50 de ani de participare la joc și își dorește să ducă, în continuare, o viață cât mai normală alături de familia sa. Numerele jucate nu au niciun fel de semnificație personală, a fost pur și simplu noroc: toate cele șase numere au fost extrase din bol. A jucat biletul la agenția 18-005 din Motru, jud. Gorj, chiar în dimineața zilei de joi și a urmărit, ca de fiecare dată, în direct, pe TVR1, tragerile loto. Întrebat fiind care a fost prima reacție când și-a dat seama că este câștigător, ne-a răspuns ferm că i s-a părut ceva normal după 50 de ani de participare constantă la joc. Suma care îi rămâne câștigătorului după impozitare este de 13.342.674,04 lei. Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea".

Vizualizări: 8,483

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: