Doi violatori, un hoţ şi un traficant de imigranţi, prinşi de poliţişti

Poliţiştii gorjeni au depistat 3 persoane care se sustrăgeau executării pedepsei cu închisoarea.  De asemenea, poliţiştii au identificat un bărbat, pe numele căruia exista un mandat european de arestare.

În baza unei semnalări Schengen, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au efectuat, în data de 13.11.2011, cercetări pentru identificarea unui bărbat pe numele căreia autorităţile judiciare portugheze au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunii de trafic ilegal de imigranţi. Poliţiştii l-au depistat pe cel în cauză, P.I., de 53 de ani, din comuna Scoarţa, pe raza localităţii de domiciliu şi l-au prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 ore.  Bărbatul urmează să fie prezentat la Curtea de Apel Craiova pentru a se dispune cu privire la extrădarea sa.

• Poliţişti ai Secţiei 11 Poliţie Rurală Turceni l-au identificat, reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj, pe V.A., de 37 ani, din comuna Brăneşti, judeţul Gorj. Împotriva acestuia era emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de furt calificat.

• Alţi doi tineri, P.D.D., de 36 ani şi D.M., de 24 de ani, ambii din comuna Băleşti, judeţul Gorj, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei închisorii, au fost reţinuţi de poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie Rurală Teleşti. Cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj şi urmează a fi transferaţi în penitenciar, unde au de executat o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de viol.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: