Doliu în lumea fotbalului. S-a stins la 58 de ani

Gianluca Vialli, fostul atacant al Italiei și al celor de la Chelsea, a murit la vârsta de 58 de ani. Marele fotbalist s-a stins la Londra, după o lungă luptă cu cancerul pancreatic.

Starea fostului sportiv s-a agravat în ultimele săptămâni, fiind internat într-un spital din Londra.

Gianluca Vialli a fost un jucător uriaș, foarte iubit în Italia, dar și în Anglia, acolo unde a marcat 40 de goluri în 83 de meciuri jucate în tricoul lui Chelsea, în toate competițiile. Campion cu Juventus și Sampdoria în Serie A, Vialli le-a pregătit pe Chelsea și Watford, iar în 2002 a renunțat la cariera de antrenor, înainte de a împlini 40 de ani. Apoi a început să lucreze în televiziune și a fost analist pentru cei de la Sky Sport Italia.

”Cu o tristețe incomensurabilă anunțăm trecerea în neființă a lui Gianluca Vialli. Înconjurat de familia lui, acesta s-a stins din viață aseară, după cinci ani de boală, înfruntată cu mult curaj și demnitate. Mulțumim celor mulți care l-au susținut de-a lungul anilor cu afecțiune. Amintirea și exemplul lui vor trăi veșnic în inimile noastre”, este anunțul oficial al familiei lui Vialli, conform Gazzetta dello Sport.

Vizualizări: 1,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: