Domnu’ Dan miliardar

Ohohoho, ţineţi-vă bine, să vedeţi ce se cocoţează iar OTV-ul pe primul loc la audienţă! Păi îl arestară pe domnu’ Dan, pe domnu’ Dan îl arestară, auzi tu? Cel mai mare realizator TV din România, cum scrie presa străină de el. Şi pe bună dreptate. Domnu’ Dan e foarte bun, sentimentele mele pentru el au evoluat din stadiul de antipatie profundă la cel de simpatie necondiţionată. Zău dacă domnu’ Dan nu e modelul meu în viaţă! Aş vrea să profit de proşti cu o asemenea seninătate şi candoarea ca dumnealui. Dar parcă în ultima vreme prea îl copiaseră toţi ţărănuşii de la televiziunile mainstream şi i-au muşcat din audienţă cum muşcă prăpădita de orcă din balena albastră. Plus că s-a mutat din inegalabila garsonieră într-un studio uriaş, cu masă mare, lumini bune şi imagine profi. Mare greşeală! Doar găsirea Elodiei sau asta îl mai puteau salva. Eu zic că, la cum ştie Diaconescu să gestioneze din punct de vedere piaristic aceste momente, OTV-ul şi, mai ales, emisiunea lui domnu’ Dan vor reveni acolo unde le este locul: în fruntea televiziunilor pentru proşti, deasupra unor bieţi epigoni ca Mădălin Ionescu, Capatos, Mircea Badea sau Mihai Tatulici.

Cât despre învinuirile care i se aduc, sper că doar îl sperie băieţii. Sper, pentru că ştiu că dacă cineva chiar l-ar vrea la garsoniera cu gratii pe Diaconescu, cred că nu i-ar lua mult să reuşească. Păi, ce, suntem copii? Noi nu ne uităm la OTV şi vedem cum dotările postului şi averea patronului cresc văzând cu ochii, în timp ce în scurtele pauze de publicitate vedem doar reclame făcute cu telefonul mobil la Batdesting Security, biserici de pocăiţi, vinul lui doctor Puşcă şi ce puşca mea de ciudaţi îşi mai făceau publicitate pe bani puţini... Să fiţi voi sănătoşi, când scriam eu prima şi singura anchetă din viaţa mea, la Caţavencu, despre sumele care se percepeau pentru intrarea în direct la toate emisiunile (chiar şi la matinal, domnu’ Dan!), s-ar putea ca Diaconescu să nici nu fi avut elicopter. Încă.

Dar OTV e televiziunea poporului şi o vrem cu tot cu vedeta ei, chiar dacă toţi nebunii ăia care apar în direct plătesc gros pentru asta. Şi ce dacă le cere bani? Bine le face, că-s proşti! Ia mai senzaţionaţi, măi, hăăăi, hăăăi!

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: