Donaţii pentru copilul rănit de leagănul din parc

Mobilizare impresionantă pe internet pentru Daniel, băieţelul de nici patru ani care s-a accidentat grav într-un parc din Bumbeşti-Jiu. Prietenii familiei au demarat o campanie de strângere de fonduri prin care speră să adune banii necesari pentru intervenţia chirurgicală de care are nevoie copilul.

Pe Facebook, a fost deja pornită o campanie umanitară, iar, în doar câteva zile, s-au strâns peste 4.000 de lire sterline. Toată lumea se mobilizează pentru Daniel, un băieţel de trei ani şi opt luni care riscă să rămână orb, după ce s-a lovit cu un leagăn la un loc de joacă. „Luni trebuie să mergem la Bucureşti, la spitalul de oftalmologie, la un consult. Abia am făcut rost de banii de transport. Le mulţumim tuturor celor care ne ajută. Încercăm să strângem banii necesari. Am pus la vânzare maşina, o garsonieră, dar nu se vând aşa repede. Avem timp cam între trei şi şase luni să facem această intervenţie. Doar aşa îşi poate recupera copilul vederea la ochiul stâng”, a spus Alexandra Tudor, mama copilului.

Părinţii susţin că au nevoie de peste 8.000 de euro pentru transplantul de cornee. Locul de joacă unde s-a produs incidentul a fost închis, după ce comisarii de la Protecţia Consumatorului au constatat deficienţe majore care puneau în pericol copiii care se joacă în parc. Toate cele şase locuri de joacă din Bumbeşti-Jiu au fost închise, iar primăria a fost amendată cu 35 de mii de lei şi obligată să facă toate reparaţiile necesare astfel încât copiii să fie în siguranţă. Astfel de controale au fost demarate în tot judeţul, atenţionează OPC.

Galerie foto


Vizualizări: 1,870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: