Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Încep igienizările în şcolile din Văgiuleşti

Administraţia locală din comuna gorjeană Văgiuleşti va demara pe perioada vacanţei de vară acţiuni de igienizare în toate unităţile şcolare. În ceea ce priveşte starea clădirilor, autorităţile locale spun că nu este nevoie de lucrări de reparaţii. „De obicei facem igienizare, dezinfecţie, dezinsecţie. Unităţile şcolare sunt într-o stare foarte bună, nu au nevoie de reparaţii majore. Cel puţin pe zona Covrigi avem o clădire nouă, care a fost pusă în funcţiune acum doi ani, iar şcoala de la Văgiuleşti este întreţinută foarte bine”, a declarat Constantin Pîrjol, primarul comunei Văgiuleşti.

Tot pe perioada verii, autorităţile locale vor face şi revizia microbuzelor şcolare. Autorităţile locale au primit promisiuni că până la începerea noului an şcolar, acestea vor fi completate cu microbuze şcolare de mare capacitate. „Noi avem nevoie de un microbuz de 28 de locuri. Pentru că am şi decalat puţin programul ca să putem să acoperim doar cu microbuzele noastre orarul şcolar. În alţi ani, am avut contract cu o firmă specializată de transport, dar am renunţat din lipsa fondurilor. Oricum, costurile sunt aproximativ la fel, numai că programul este foarte încărcat şi forţăm microbuzele”, a precizat primarul comunei Văgiuleşti.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: