Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Donații pentru pompierul rănit în explozia de la Bumbești-Jiu

Angajatul Gărzii de intervenție Hurezani, plutonierul Nicolae Pârvu, este ajutat financiar de colegii de serviciu și numai. Angajații  Inspectoratului pentru Situații de Urgență împreună cu cei de la Prefectura Gorj, ITM şi Garda Financiară au strâns bani pentru a-l ajuta pe Nicolae Pârvu, rănit în explozia de la Bumbești-Jiu.

Până în prezent s-au strâns din donații aproximativ 7.000 de lei pentru Nicolae Pârvu. Campania de strângere de bani s-a făcut la inițiativa angajaților  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dumitru Petrescu”, având în vedere perioada grea prin care trece subofiţerul care este şeful gărzii de intervenţie Hurezani. Acesta a fost grav rănit ca urmare a exploziei ce a avut loc în data de 18 noiembrie 2012 la un bloc de garsoniere, în oraşul Bumbeşti Jiu. În urma acestui incident subofiţerul şi-a pierdut vederea la ochiul drept şi a suferit mai multe traumatisme la nivelul toracelui şi al membrelor superioare. „Personalul ISU Gorj alături de personalul Instituţiei Prefectului judeţului Gorj, Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj şi Gărzii Financiare Gorj au venit în sprijinul acestuia şi al familiei lui cu suma de 7.240 lei, urmând ca demersul de sprijinire al acestuia să continue. Mulţumim personalului instituţiilor care au venit în sprijin pentru ajutorul acordat colegului nostru în această grea perioadă”, se arată într-un comunicat de presă.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: