Donează un "ghiozdan cu suflet"

O nouă campanie caritabilă a fost demarată de Asociația "Glasul sufletului", din Rovinari. Cu câteva zile înainte să sune clopoțelul în școli, voluntarii vor să strângă cele necesare să umple treizeci de ghiozdane și să le ofere copiilor care nu au ce le trebuie pentru noul an școlar.

"Ce spuneți daca si anul acesta vom putea să punem câte un pic din sufletele noaste în gholiozdanele copiilor pe care nu îi aveam în listele noastre, dar au apărut pe ultima sută de metri, știu că nu am mai cerut anul acesta pentru "Ghiozdanul cu suflet" pentru că o parte din prichindeii noștri monitorizați din familiile defavorizate au intrat în programe sociale guvernamentale și vor avea rechizite în valoare de 500 lei (persoană) si am crezut că aș cere doar de dragul campaniei și nu am vrut sa irosesc nici un bănuț. Și uite așa, dragilor, pe ultima suta de metri nu am crezut că asa de repede lista noastră se completează cu vreo 30 de copii care au cerut să le ajutăm părinți cu ghiozdane fie ele și neechipate. Noi avem tot datorită vouă vreo 10 de ghiozdane noi și ceva rechizite, dar nu sunt suficiente. Ne mai trebuies caiete (dictando și matematică), culori, 20 penare echipate, Etc...", este apelul care vine din partea Cristinei Lia, de la Asociația "Glasul sufletului", din Rovinari.

Între timp, cine are nevoie de haine sau jucării este chemat, cu brațele deschise, la sediul asociației să primească ajutor. "Avem sediul asociației plin ochi de hăinuțe, încălțăminte, jucării , iar noi împreună cu bunicii Bunicii comunității - Rovinari am inceput sortarea si distribuirea lor. Așa că dacă aveți nevoie de hăinuțe sau încălțăminte sau ce credeți că vă este necesar și noi avem vă ajutăm cu draga inimă", a mai transmis Cristina.

Galerie foto



Vizualizări: 566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: