Razii pe șoselele din Gorj. S-au dat amenzi și s-au luat permise!

Polițiștii rutieri au acționat, noaptea trecută, în scop preventiv, pe principalele artere rutiere din județul Gorj, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente de circulaţie. Oamenii legii au dat 37 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 14.935 lei, și mai mulți șoferi au fost lăsați pietoni. 

La activități au fost folosite aparatele alcooltest și drug test. În acest context, participanții la trafic au fost informați cu privire la riscurile asociate consumului și traficului de droguri, au primit recomandări, menite să conducă la prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe psihoactive.

În municipiul Targu-Jiu, polițiști din cadrul Biroului Rutier și Serviciului Rutier, alături de specialiști din cadrul Registrului Auto Român, au efectuat un filtru rutier în intervalul orar 23:00-03:00, pentru depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive, precum și identificarea autovehiculelor susceptibile de a avea defecțiuni grave care pot pune în pericol siguranța celorlalți conducători auto și a pietonilor.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 37 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 14.935 lei. Totodată, au fost reținute 8 permise de conducere, dintre care 6 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, unul pentru depășirea limitei de viteză și un permis de conducere pentru circulația pe sens opus. Au fost retrase 6 certificate de înmatriculare (3 pentru anvelope uzate peste limita legală și 3 pentru defecțiuni tehnice.

Galerie foto




Vizualizări: 3,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: