„Dorel” de la GDF Suez a lăsat fără gaze sute de târgujieni

Zeci de familii din Târgu Jiu sunt nevoite să-şi ţină copiii în apartamente neîncălzite după ce un angajat de la GDF Suez a rupt caneaua de alimentare în încercarea de a închide furnizarea gazelor. Oamenii au solicitat echipa de intervenţie când au simţit scăpări de gaze pe una dintre scări. După ce a dat cu nuca în perete, “Dorel” a întrerupt furnizarea gazelor în tot cartierul. Locatarii ameninţă societatea cu o plângere penală întrucât se confruntă cu această problemă de mai bine de trei zile.

Locatarii celor 8 blocuri de la strada Siretului rămaşi fără gaze din cauza incompetenţei angajaţilor GDF Suez stau în continuare în frig întrucât furnizorul de gaze de naturale vrea să arate că îşi face treaba ca la carte, în ciuda faptului că situaţia a fost cauzată de către acel „specialist” solicitat să facă o verificare pe una dintre scări. „Un Dorel angajat de la GDF Suez a venit la sesizare şi a vrut să închidă instalaţia pe acea scară. Din prostie şi din incompetenţă a reuşit să rupă caneaua ce închidea furnizarea de gaze la scară, iar de frică a oprit gazele pentru tot cartierul. Este vorba despre 7 scări turn şi 30 de societăţi comerciale. Toţi locatarii ne-am mobilizat şi am chemat o firmă autorizată şi agreată să facă reparaţia. Lucrarea a fost executată în circa 4 ore. Cu toate acestea, de vineri după-amiază stăm în frig”, a declarat un locatar.

Plângere penală pentru GDF Suez

Furnizorul de gaze naturale riscă să se aleagă cu sancţiuni penale întrucât locatarii ameninţă cu o plângere. „Problema s-a remediat însă cei de la GDF Suez nu vor să dea drumul la gaze până ce nu se fac revizii tehnice pe fiecare apartament şi pe fiecare scară în parte. Este o prostie pentru că atunci când ei lucrează la magistrală şi opresc gazele 3-4 ore furnizarea se reia fără nici o revizie. Cei de la GDF Suez nu mai au sediu în Gorj, serviciul de urgenţă pentru plângeri nu mai funcţionează. Noi stăm în frig, iar autorităţile nu fac absolut nimic pentru a ne ajuta”, se plâng locatarii de pe strada Siretului.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: