Dorian Gugu, egal cu CSO Turceni în etapa a 6-a

Într-un meci contând pentru etapa a 6-a din Seria 7 a Ligii 3 de fotbal, CSM Deva a jucat, în deplasare, pe terenul celor de la CSO Turceni. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci în care devenii au ratat foarte mult, mai ales pe final de joc.

Fără Ștefan Nanu pe banca tehnică, acesta demisionând, din motive medicale, cu o zi înaintre de meciul de la Turceni, CSM Deva a deschis relativ repede scorul, în minutul 4, prin Baidoo. Gazdele, deși ocupă ultima poziție în clasament au dat o replică bună și reușesc să restabilească egalitatea în minutul 18. 

Conduși de pe bancă de gorjeanul Dorian Gugu la acest meci, oaspeții revin în joc și trec, din nou, în avantaj, prin reușita lui Modan, din minutul 34 și, cum până la pauză nu se mai înscrie, la cabine se intră cu 2-1 pentru CSM, conform cronicii echipei din Deva. Pe fondul dominării jocului din repriza secundă, CSM Deva primește o lovitură de pedeapsă în minutul 75. Popescu, intrat după pauză, ratează, însă, lovitura de pedeapsă și, pe contraaatac, echipa din Turceni egalează. Pe final de joc devenii au ratat enorm și, astfel, partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. 

CSM Deva rămâne singura echipă neînvinsă din serie, cu trei victorii și trei rezultate de egalitate, și ocupă poziția secundă în clasament. 

Liderul seriei rămâne Jiul Petroșani, chiar dacă a pierdut acasă, cu 1-0, de la ACSO Filiași, cu același număr de puncte ca și CSM Deva, dar cu un golaveraj mai bun, +9 față de +8.

Cele două echipe se vor întâlni, etapa viitoare, la Deva, partida urmând a se desfășura vineri, 6 octombrie, de la ora 15:00. 

Vizualizări: 895

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: