Un gorjean a deschis scorul în meciul Universitatea Craiova - FC Botoșani 

Universitatea Craiova a făcut spectacol în meciul cu FC Botoșani, încheiat cu scorul de 5-1. Scorul în acest meci din etapa a 11-a din Liga 1 a fost deschis de gorjeanul Marian Danciu.

Meciul dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani s-a disputat duminică, în cadrul etapei cu numărul 11 din Liga 1și s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 5-1.

Gorjeanul Danciu a deschis scorul încă din minutul 10, iar Crețu a înscris pentru 2-0 în minutul 35. Moldovenii au redus însă din diferență după doar patru minute, stabilind și rezultatul primei reprize.

În partea a doua a jocului, oltenii s-au dezlănțuit. Markovic a marcat în minutul 70, iar Roguljic și-a trecut numele pe tabelă în minutul 89. După un meci bun făcut de Alex Mitriță, prestația sa a fost încununată cu o reușită în minutul 90, din pasa lui Markovic, când a și închis tabela la scorul de 5-1.

În ceea ce-l privește pe Marian Danciu, jucătorul plecat în fotbalul mare de la Bustuchin, a înscris cu ocazia acestui meci primul său gol în Liga 1.

Jucătorul gorjean din lotul oltenilor are 21 de ani și a mai jucat la satelitul oltenilor dar și la CSM Slatina.

Originar din Bustuchin, Marian Danciu face parte din lotul Universităţii Craiova încă din 2020, când a fost cooptat la prima echipă de fostul antrenor Victor Piţurcă. Danciu este născut  pe 25 aprilie 2002, fiind unul dintre copiii crescuţi la clubul Pandurii Târgu Jiu, acesta fiind junior la grupa antrenorului Florin Popete. Fost jucător al echipei a doua a CSU Craiova, Danciu a jucat și la Naţionala Under 18 a României, fiind apoi convocat și la Under 19.

Vizualizări: 1,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: