Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dorinel: „Doresc pandurilor să iasă campioni !”

Dorinel Munteanu nu era deloc un om fericit după eşecul cu Pandurii. „Neamţul” a trăit la maxim meciul de pe banca de rezerve şi a intrat în colimatorul fanilor gorjeni după câteva gesturi nervoase. Antrenorul Oţelului le-a urat însă numai de bine gorjenilor la final. „Este clar că a câştigat punctele pe merit Pandurii, este o echipă puternică. Le-aş dori ca pe viitor să se bucure şi ei şi toţi suporterii de aici de la Târgu Jiu cum s-au bucurat şi suporterii noştri acum doi ani. Şi să iasă campioni”, a spus Dorinel, omul care a reuşit o performanţă uriaşă în 2010, cucerind titlul de campioană cu o echipă care părea să nu aibă nicio şansă. Munteanu avea însă şi un mare of. Prestaţia lui Alexandru Tudor l-a scos din sărite. „V-am felicitat dar vă place cum a arbitrat Tudor? Unul dintre cei mai buni arbitrii! Este incredibil, în primul rând nu respectă nimic, se uită la noi aşa cu o aroganţă ieşită din comun. Pentru că nici noi nu suntem nişte derbedei pe margine.  Ne enervăm, ne punem în joc munca şi ei se uită cu aroganţă. Trebuie să se uite şi ei la alte jocuri internaţionale. Fiindcă dacă ar fi să spună ceva, să ridice o privire n-aş mai spune un cuvânt. Dar nu se poate spune aşa ceva, ei să fie pe un piedestal pe vârful muntelui şi noi să fim pe malul mării”, a răbufnit omul care deţine recordul de selecţii la echipa naţională.

„Nu ştiu dacă a fost o presiune pe Jaka Stromajer dar nu cred că asta are vreo legătură cu transferul lui Jaka la Galaţi. Nici John (n.r. Ibeh) nu a prins o zi bună şi nici Răduţ dar a prins băiatul acela care a intrat, Boutadjine, fantastic a fost, a dat două goluri fantastice.”       Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul Galaţi

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: