Dorinel Munteanu: „Nu era cazul ca Grigoraş să laude Steaua!”

Liber de contract după despărţirea de Oţelul, lui Dorinel Munteanu nu i-a mai rămas momentan decât să comenteze asupra evenimentelor din liga 1. „Neamţul” nu a înţeles defel declaraţia lui Grigoraş care a spus că Steaua „e cu o clasă peste celelalte echipe din liga 1”.

Dorinel Munteanu este omul care i-a luat locul lui Grigoraş la Oţelul. Practic, Munteanu a preluat o echipă formată de Grigoraş şi a dus-o către titlul de campioană cucerit în 2011.

Dorinel nu e de acord cu Grig

Jocul liderului Steaua creează divergenţe. Trupa lui Reghecampf are 3 puncte avans la vârf după victoria cu Petrolul dar practică şi un joc din ce în ce mai apreciat. Imediat după eşecul clar cu Dinamo, Grigoraş a tras semnalul de alarmă. „Dacă jucăm tot la fel, riscăm ca Steaua să facă scorul etapei cu noi! Sunt cu o clasă peste toate celelalte formaţii din liga 1.” Afirmaţie care nu le-a picat bine chiar tuturor. Fost antrenor al Stelei, ultima oară la Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, nu e deloc de acord cu Grigoraş. „Nu numai că nu sunt de acord cu aşa ceva, însă Grigoraş chiar a exagerat foarte mult. Chiar nu ştiu de ce a ales să laude Steaua, în mod gratuit cred eu. Poate singura explicaţie ar fi faptul că peste două etape are meci direct cu Steaua şi prin această declaraţie vrea să-şi motiveze suplimentar elevii”, a spus Munteanu, antrenor ce a preluat Oţelul Galaţi după plecarea lui Grigoraş de la malul Dunării. Practic pe scheletul echipei formate de Grig, Dorinel a reuşit să construiască o echipă care avea să producă una din cele mai mari surprize din ultimele sezoane, titlul de campioană cucerit în 2011.

„Steaua nu este în nici un caz cum a zis Grigoraş. Eu, cel puţin, nu sunt deloc de acord că e cu două clase peste toate echipele din Liga 1, iar ceea ce vă spun eu acum o să vedeţi în perioada următoare.”                   Dorinel Munteanu

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: