Dormea cu capul pe masă, după care a fost jefuit

Un gorjean condamnat anul trecut pentru tâlhărie a încercat fără succes să își anuleze condamarea de sărbători. Curtea de Apel Craiova i-a respins solicitarea în decembrie, astfel că Ș.A.G. va mai rămâne o vreme în penitenciar.

Bărbatul a fost condamnat în vară la 7 ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, complicele lui primind doi ani și șase luni.

Fapta s-a petrecut la data de 13.10.2018, în Rovinari, acolo unde P.P. a sesizat poliția că a fost acostat de doi tineri necunoscuți, care l-au deposedat prin violență de suma de 220 de lei, actul de identitate și un telefon mobil marca iPhone, cauzându-i un prejudiciu în cuantum de 600 lei.

Ș.A.G. tocmai se eliberase din penitenciar, unde executase o pedeapsă de 5 ani , 4 luni și 3 zile pentru săvârșirea unor infracțiuni contra patrimoniului și fapte cu violență. După liberare, acesta s-a mutat în locuința mamei lui din Rovinari. Într-o seară a ieșit cu un amic la un local, iar un bărbat care a adormit cu capul pe masă i-a atras atenția.

Ș.A.G. și amicul lui au ieșit din local, și-au luat bere la PET și au așteptat ca bărbatul băut să iasă din local. S-a întâmplat în jurul orelor 02:50, când P.P. a fost nevoit să părăsească localul pentru că trecuse ora închiderii. A fost abordat de cei doi, care s-au oferit să îl ducă la alt restaurant. Dându-și seama că nu este de-al locului, l-au dus într-o zonă slab luminată. Ș.A.G. l-a lovit cu piciorul în zona capului, iar în urma loviturii acesta a căzut. Interesant este că bărbatul mai avea două mii de lei în buzunarul din spate, dar tâlharii nu i-au văzut, astfel că i-au luat o sumă mică.

Cei doi au împățit suma de banii, iar telefonul l-au distrus, pentru a nu putea fi identificat de poliție. Aceștia nu au ținut cont de faptul că Rovinari este plin de camere de luat vedere, care au ajutat poliția la prinderea făptașilor. (M.M.)

Vizualizări: 2,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: