Dosare penale deschise după raportul Corpului de control

Mai multe dosare penale au fost deschise după verificările făcute la Complexul Energetic Oltenia de Corpul de control al ministrului Energiei și de Corpul de control al premierului Dăncilă. Ambele documente sunt contestate de administrația CE Oltenia.

Astfel, în baza Raportului Corpului de control al Ministerului Energiei nr. 270.210/CCM/17.09.2018, a fost estimat un prejudiciu de 40.998.940 Euro doar din achiziția certificatelor de carbon. Ministerul Energiei a sesizat Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Craiova, fiind constituit dosarul penal cu nr. 4/2018.

Totodată Corpul de Contrul a fost informat de CE Oltenia despre faptul că, în urma constatărilor echipei de control referitoare Ia rapoartele de inspecție tehnică ale utilajelor închiriate societății, a fost deschis de către Inspectoratul de Poliție Gorj-Serviciul Investigare a Criminalității Economice dosarul penal nr. 1946/P/2018.

Și Raportul Corpului de control al premierului Dăncilă a fost înaintat organelor de anchetă, după cum se menționează la finalul documentului. (R.S.)

Vizualizări: 8,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: