Mai caută o sută de salariați în Rovinari

La Rovinari, doar cine nu vrea nu găsește un loc de muncă. Noua fabrică de componente auto, care va începe producția luna viitoare, caută angajați, după cum a spus primarul Robert Filip. “Au fost deja selectați 150 de oameni care au trecut printr-un proces de instruire la Brașov. Investitorii mi-au transmis că vor continua procesul de recrutare, până în octombrie vor mai recruta încă o sută de oameni, care vor face și ei un stagiu de pregătire de două săptămâni la Brașov și de două săptămâni la Rovinari”, a explicat Filip la Accent TV.

Cei care vor fi recrutați după luna octombrie vor face stagiul de pregătire doar la Rovinari, pentru că între timp va fi deschisă fabrica de aici.

Dacă nu găsesc angajați în Rovinari, cei care se ocupă de recrutare vor căuta în zonele limitrofe. “După ce vor termina procesul de recrutare pe Rovinari, vor începe să meargă și pe zonele limitrofe, în Bîlteni, în Negomir, în Fărcășești, în Plopșoru, în Turceni, în Drăguțești, poate chiar în Târgu Jiu. Vor continua procesul de recrutare pentru a ajunge la 800 - 1.000 de salariați până anul viitor”, a explicat primarul din Rovinari.

Robert Filip a spus că primăria s-a implicat pentru asigurarea infrastructurii de care investitorii au nevoie. “Suntem concentrați să lucrăm foarte mult în zona centurii orașului și în zona fabricii de componente auto care va fi inaugurată luna viitoare. Vrem ca zona să fie modernă, pregătim o parcare în zona noii fabrici, pentru că în zonă va fi din toamnă și târgul săptămânal”, a spus primarul Filip.

Vizualizări: 5,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: