Dosare penale pentru mai mulți șoferi

Un bărbat de 37 ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Bumbești Jiu, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că autoturismul figurează radiat din data de 28.11.2019. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, transmite IPJ Gorj.

Un alt șofer, de 59 de ani, din comuna Bengești Ciocadia, a fost prins în timp ce conducea un  autoturism pe strada Aninilor, din comuna Crasna, având o concentrație de 0,50 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. "În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influenta băuturilor alcoolice", a anunțat Poliția.

Probleme are și un bărbat de 48 de ani, din comuna Crasna,care conducea un moped pe raza localității, fără a avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare sau înregistrare, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu figurează înmatriculat.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rovinari și Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au depistat în flagrant un bărbat de 45 de ani, din comuna Fărcășești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 71 Roşia Jiu, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: