Dosare penale pentru ultraşii Pandurilor

Cadrele compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, au identificat aseară cele două persoane care au intrat pe terenul de joc, la meciul de fotbal desfăşurat pe stadionul Municipal din Tg-Jiu dintre echipele C.S. Pandurii Lignitul Tg - Jiu şi F.C. Steaua Bucureşti.

Astfel, au fost identificaţi numiţii A.V.I. de 21 ani şi C.G.A. de 27 ani, ambii din municipiul Tg-Jiu, cărora le-au fost întocmite actele procedurale premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de pătrundere fără drept, pe suprafaţa de joc.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, se prevede pentru acest gen de faptă, pedeapsa închisorii de la 6 luni la un an şi măsura interzicerii accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de la un an la 2 ani.

Dosarul cauzei împreună cu toate actele de constatare, planşele foto şi înregistrările video vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg-Jiu în vederea atribuirii numărului unic de înregistrare.

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: