Ce a declarat gorjeanul lovit cu mașina de deputatul Elvira Șarapatin

Bărbatul în vârstă de 50 de ani din Novaci, victima accidentului provocat, vineri, de Elvira Șarapatin, deputatul PSD Gorj, vine și face dezvăluiri în privința evenimentului. Pietonul spune că deputata a fost adusă la locul accidentului și nu ar fi venit ea de bună voie, iar această declarație poate încurca puțin cursul anchetei.

Cosmin Rădescu este novăceanul lovit pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. După producerea evenimentului, gorjeanul vine cu o declarație în care o acuză pe Elvira Șarapatin că a fugit de la locul accidentului, aceasta mințind că a revenit din proprie inițiativă. Femeia a fost adusă de poliție la fața locului.

”Am venit de la Novaci să plătesc niște ore pentru școala de șoferi. Când am vrut să trec pe trecerea de pietoni, am văzut că vine o mașină, m-am asigurat și am stat pe bordură până când mașina s-a oprit. Femeia asta, când m-am uitat către ea, am văzut că băgase capul și căuta ceva pe sub volan. Mașina a plecat. Mă băga pe dincolo, pe dedesubt. Nu se uita în față, iar mașina a plecat de pe loc. Dacă nu eram atent, mă termina. Aveam o durere la pulpa stângă și dureri de spate. Ea a plecat, iar o femeie a apucat să-i retină numărul de la mașină, l-am scris și eu pe palmă, rapid. A fugit și am înțeles că au găsit-o. Se ducea spre Coloana Infinitului, încolo. Au dat prin stație și așa au adus-o la locul faptei, nu a venit ea de bună voie”, a spus victima, Cosmin Rădescu.

Ba mai mult, deputatul i-ar fi răspuns și într-un mod necorespunzător, atunci când bărbatul i-ar fi arătat rana de la picior. ”Mi-a zis că astea nu sunt lucruri grave, sunt chestii minore. Ea a auzit când m-a lovit. Atitudinea ei m-a dezamăgit”, a mai spus bărbatul din Novaci.

Victima spune că va face toate demersurile necesare în justiție. Bărbatul nu a rămas internat în spital, însă acuză dureri în zona piciorului.

”Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgu Jiu, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat și semnalizat corespunzător, ar fi fost acroșat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei.
La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie, de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier", transmite IPJ Gorj.

Pietonul și conducătoarea auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

"În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 7,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: