Două accidente de circulaţie cu şoferi băuţi

Doi conducători de mopede au ajuns la spital, după ce au fost implicaţi în accidente de circulaţie. Din primele cercetări efectuate în aceste cazuri a rezultat că cei doi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În seara zilei de 5 decembrie a.c., orele 18:24, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că pe raza satului Băceşti, a avut loc un accident de circulaţie, victimă fiind un conducător de moped.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Tg. Cărbuneşti şi Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că L.I., de 44 ani, din comuna Stejari, judeţul Gorj, în timp ce conducea mopedul proprietate personală, neînregistrat, pe DJ 605 B, pe raza comunei Stejari, sat Băceşti, din direcţia Stejari – Baloşani, pe fondul neatenţiei în conducere, a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale uşoare. Acesta a fost transportat la spital atât pentru investigaţii de specialitate, cât şi pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, întrucât emana halenă alcoolică.

Un alt accident de circulaţie a fost înregistrat în data de 06.12.2011, în jurul orelor 03:30, când poliţiştii Biroului Rutier Tg-Jiu s-au sesizat din oficiu despre faptul că în comuna Băleşti, satul Ceauru, un conducător de moped s-a autoaccidentat.

Cel în cauză, C.V., de 25 ani, din comuna Băleşti, în timp ce conducea mopedul proprietate personală, pe DC Ceauru, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul direcţiei, a derapat şi a căzut în şanţul de la marginea drumului.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a lui C.V., care nu purta cască de protecţie. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii rutieri continuă activităţile de cercetare pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs cele două accidente de circulaţie.

Vizualizări: 111

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: