Craiova îl vinde pe Pigliacelli și vrea un fost portar de la Pandurii

Universitatea Craiova vrea să îl vândă pe portarul italian Mirko Pigliacelli care avea din sezonul trecut oferte din Italia. În locul lui oltenii vor să îl aducă pe fostul pandur David lazar, ultima dată la Astra Giurgiu.

Craiova a pus ochii pe David Lazar, portarul Astrei, care este dorit în locul lui Pigliacelli care are oferte din Italia. Universitatea Craiova a început discuțiile cu David Lazar imediat după ce Mirko Pigliacelli a fost ofertat de o echipă din Italia. Portarul Astrei mai are contract pe doi ani cu formația patronată de Ioan Niculae și spune că este încântat de propunerea din Bănie.

Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut titlul în ultima etapă, iar oltenii pregătesc mai multe achiziții. Alexandru Tudorie, Marius Constantin, Virgil Ghiță, Tudor Băluță și Marian Căpățână sunt jucătorii aflați pe „lista de cumpărături”.

Oltenii s-au despărțit deja de Florin Gardoș și l-au împrumutat pentru 400.000 de euro pe brazilianul Gustavo.

David Lazar este ultimul intrat în „radarul” vice-campioanei României. Portarul apără de trei ani poarta Astrei și mai are contract pe doi ani. Afacerea are șanse să se realizeze doar dacă Mirko Pigliacelli părăsește România.

Lazar a apărat şi la Târgu Jiu fiind jucătorul gorjenilor în perioada 2010 - 2013, un sezon evoluând însă pentru Voinţa Sibiu, sub formă de împrumut.

Vizualizări: 1,351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: