Pandurii joacă marţi un amical cu Jiul Rovinari

Pandurii Târgu Jiu susţine marţi cel de-al treilea meci de verificare din perioada de pregătire. Echipa antrenată de Călin Cojocaru va întâlni pe terenul de la Târgu Jiu pe Jiul Rovinari, echipă calificată la faza naţională a Cupei României şi care a efectuat teste Covid.

Pandurii a ajuns la cel de-al treilea amical din perioada de vară. După ce a pierdut primele două meciuri de verificare în compania unor echipe de Liga 2 şi 3, gorjenii vor juca marţi, de la ora 18:00, cu formaţia de Liga 4 Jiul Rovinari, echipă care a reluat recent pregătirile pentru că va participa la faza naţională a Cupei României.

Cei de la Jiul au fost singurii dispuşi să facă teste Covid pentru a putea participa la meciurile din cupă şi la meciurile amicale de pregătire, fiind de fapt desemnaţi să joace în Cupa României şi nu calificaţi. Echipa din Rovinari are acum nevoie de câteva meciuri de pregătire până la partida din cupă care se va juca pe data de 25 august.

De partea cealaltă, Pandurii se află în căutarea celei mai bune formule de echipă, dar şi a omogenizării lotului format jumătate din fotbalişti care s-au antrenat şi sezonul trecut sub comanda lui Călin Cojocaru şi jumătate din jucătorii nou-veniţi. Dintre jucătorii veniţi în această vară 11 deja au semnat contractele cu gruparea gorjeană şi urmează să fie prezentaţi oficial.

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: