Două maşini distruse de incendiu

În noaptea de 22.03.2012, ora 03:20, poliţiştii Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că într-o parcare situată pe str. Aleea Smîrdan, a izbucnit un incendiu la două autoturisme.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul subunităţii şi un echipaj din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj – Garda de Intervenţie Tâegu-Jiu, care a localizat şi stins incendiul.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat incendiul a izbucnit de la autoturismul proprietatea lui V.N., de 30 ani, din comuna Roşia de Amaradia, cauza producerii incendiului fiind scurt circuit la instalaţia electrică. În urma incendiului a rezultat distrugerea în proporţie de 100% a autoturismului aparţinând lui V.N. şi distrugerea în proporţie de 50% a unui alt autoturism, proprietatea lui C.M., de 39 ani, din municipiul Târgu-Jiu, care se afla parcat în imediata apropiere a acestuia.

În cauză a fost constituit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Cercetările continuă pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incendiul.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: