Două ore de îmbulzeală la LIDL pentru câteva sute de tigăi

Inaugurarea primului supermarket Lidl din Târgu Jiu nu avea cum să nu atragă gorjenii în număr mare, mai ales că ofertele au fost făcute cunoscute din timp. Tigăile la 10 lei au avut cel mai mare succes printre clienţii noului magazin, îmbulzeala de aici fiind greu de descris în cuvinte chiar şi de cei care au trăit pe pielea lor.

Sute de oameni s-au strâns încă de la 6.00 dimineaţa, când afară erau minus cinci grade Celsius. „Nu sunt prima, sunt a treia, mai am două doamne în faţă. Am vorbit şi cu dumnealor şi sperăm să prindem tigăi, că am auzit că sunt extraordinar de ieftine”, a spus una dintre pensionarele aşezate conştiincios la coadă.

Ce se vindea în magazin nici nu mai conta, atâta timp cât oamenii ştiau că există nişte oferte, reflexul de dinainte de 1989 de „stat la coadă” fiind extrem de vizibil în rândul pensionarilor care au ocupat curtea magazinului. Tinerii au fost cei care s-au mai îmbrâncit, spre nemulţumirea agenţilor de pază şi a poliţiştilor comunitari, mobilizaţi special pentru acest eveniment. Lupta nu a fost doar la uşa de la intrare, ci şi printre rafturi, zecile de cărucioare blocând culoarele de acces. „Nu luaţi doamnă toate tigăile! Ce faceţi cu atâtea- Mai lăsaţi să apuce şi alţii”, a strigat o cumpărătoare, în timp ce o doamnă care avea 10 tigăi în braţe explica în felul următor: „Nu sunt decât vreo 3-4, vine soţul cu căruciorul şi o să le pun acolo. Sunt mai multe- Păi dacă le număr, una, două, patru, şase, opt, zece, da, sunt mai multe, dar am luat şi pentru familie, nu-i o problemă”, a explicat clienta respectivă.

Cărucioare întregi de tigăi s-au cumpărat ieri, semn că gorjenii au nevoie de el în bucătărie, deşi un mucalit a avut şi o nemulţumire. „Goale-! Păi trebuiau să ni le dea cu nişte pulpe ceva, atunci ar fi fost o ofertă tare!”, a spus bărbatul. Alţii, care tot aşa nu au mai ajuns la tigăi, s-au mulţumit ca de cei 10 lei să cumpere altceva. „Eu am luat un binoclu. Şi acesta e la ofertă şi îl va bucura pe fiu-miu. Mi se pare corect la acest preţ”.  Reprezentanţii magazinului au dat asigurări că gorjenii vor avea parte în fiecare de luni şi joi de oferte speciale dacă vor veni la cumpărături.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: