Două plecări de la PNL Gorj

Două persoane au părăsit ieri organizaţia PNL de la Gorj. Este vorba despre profesorul universitar Dorel Chiriţescu, el alegând să meargă la partidul ce va fi înfiinţat de Călin Popescu Tăriceanu, dar şi de vicepreşedintele Claudiu Săftoiu, care se transferă la PNL Sector 1 Bucureşti.

Încă un membru PNL părăseşte partidul pentru a se alătura grupului format de fostul preşedinte al liberalilor Călin Popescu Tăriceanu. Profesorul universitar Dorel Chiriţescu a confirmat ieri plecarea din PNL la formaţiunea ce va fi înfiinţată de Tăriceanu. În ultimele zile au mai plecat deputatul Ion Cupă, Radu Angheloiu şi Dorin Taşcău. Ei s-au alăturat fostului prim-ministru, care a anunţat că va înfiinţa un partid care ar putea reuni toţi nemulţumiţii din PNL. Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, spune că plecarea lui Chiriţescu nu este importantă deoarece acesta este un simplu membru. „Important este să nu plece oamenii care au muncit în PNL“, a spus Dian Popescu.

Tot ieri, Claudiu Săftoiu, vicepreşedinte al PNL Gorj, a solicitat transferul din PNL Gorj în organizaţia Sectorului 1 din Bucureşti, anunţă organizaţia judeţeană printr-un comunicat de presă. „Decizia lui Claudiu Saftoiu a fost motivată de considerente politice agreate atât la nivelul PNL Gorj, cat si la cel al PNL Sector 1, Bucureşti. Este vorba de solicitarea de implicare mai activa la nivel central, in zona de comunicare de partid, având in vedere apropierea campaniei electorale la nivel naţional, pentru câştigarea de către candidatul comun al dreptei a preşedinţiei României“, se mai arată în comunicatul de presă, făcându-se însă precizarea că Săftoiu va colabora în continuare cu PNL Gorj.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: