Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două școli din Gorj caută îngrijitori. Care sunt condițiile!

Două școli din Gorj caută să angajeze îngrijitori. Două posturi au fost scoase la concurs la Școala Gimnazială din Polovragi și încă unul la școala din Țicleni.

Școala Gimnazială nr. 1 Polovragi organizează concurs pentru două posturi de îngrijitori. Contractele de muncă vor fi semnate pe o perioadă nedeterminată. Candidații au nevoie de studii medii și o vechime de cel puțin un an.

Cei interesați de acest post vor susține trei probe. Cea scrisă va avea loc pe 19 mai, cea practică va fi pe 20 mai. În aceeași zi, a fost programat și interviul.

Și Școala Gimnazială din Țicleni caută un îngrijitor. Este nevoie de studii medii și trei ani de vechime în muncă. Proba scrisă va fi pe 19 mai, iar interviul va avea loc la data de 24 mai.

Vizualizări: 1,658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: