Competiție de fotbal de 1 Mai

Ziua de 1 Mai va fi marcată în comuna gorjeană Dănești printr-un dublu eveniment. Autoritățile locale organizează Cupa Comunei Dănești la Fotbal, ediția I, ocazie cu care va fi inaugurat și terenul sintetic de fotbal din satul Brătuia, unde se va desfășura respectiva competiție.

Autoritățile locale din comuna Dănești invită localnicii să participe în număr cât mai mare la evenimentul care va avea loc duminică, începând cu ora 9.00, la terenul sintetic din satul Brătuia.

”Pot participa echipe de fotbal formate cu preponderență din locuitori ai comunei Dănești. Detalii legate de înscriere și regulament se pot solicita la cei doi reprezentanți sportivi ai comunei noaste, domnul antrenor Marius Calotă și domnul președinte de club Alin Leoampă. Premiile vor fi atractive, în bani, cupe, medalii și diplome. Ne dorim ca acest eveniment să devină o competiție ce se va desfășura anual și de aceea vă așteptăm și ca spectatori într-un număr cât mai mare pentru a vă susține echipa favorită”, anunță primarul din comuna Dănești, Mădălin Paliță.

Premiile vor fi oferite pe primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: