Două tentative de suicid într-o oră

Două gorjence au ajuns ieri seară la Unitatea de Primiri Urgenţe în mai puţin de o oră, după ce au încercat să-şi pună capăt zilelor. Este vorba de o tânără de 20 de ani şi de o femeie în vârstă de 55 de ani, care aparent fără motiv au vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa. După ce starea lor de sănătate va fi stabilă vor fi tranferate la Secţia de Psihiatrie, pentru consult de specialitate.

O tânără de 20 de ani a încercat să-şi ia viaţa ieri seară. Fata urma un tratament prescris de un medic din Craiova, iar în seara respectivă a luat o doză mai mare de antidepresive. Tânăra susţine că este pentru prima dată când face acest lucru şi că nu a avut un motiv bine întemeiat. „Este pentru prima dată când fac asta. Până acum nu am făcut aşa ceva. Am luat mai multe pastile pe care le aveam acasă, urmam un tratament cu el. Nu ştiu de ce am făcut asta. Nu am avut nici un motiv şi nu sunt supărată”.

Medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe i-au acordat pacientei primul ajutor şi au reuşit să o stabilizeze. „Am primit o pacientă care în scop suicidal a ingerat mai multe medicamente. Din spusele ei, pastilele erau prescrise de un medic de la Craiova pentru a-şi trata anumite afecţiuni pe care le avea”, a declarat Liliana Crăciun, medic la UPU.

La mai puţin de o oră, la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu a mai fost adusă cu ambulanţa şi o femeie de 55 de ani, care a vrut să se spânzure. Ea nu a putut să dea detalii depre ce s-a întâmplat.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: