Dragomir : „Liga de Fotbal Marin Condescu sau Noroc Bun!

Marin Condescu a declarat ieri că intenţionează să organizeze o altă federaţie de fotbal la care să afilieze echipele care vor să se retragă din campionatele organizate de FRF.

 „În prima fază vom organiza un campionat regional pentru că cheltuielile sunt foarte mari. Sunt echipele pe care noi le finanţăm într-un fel sau altul şi ca să ţinem jucătorii în priză, fiindcă nu vom lăsa nici un jucător să rămână fără loc de muncă, îi vom salariza în continuare până vom câştiga şi la TAS toate aceste procese. Va fi un demers greu dar va fi un început. Vom organiza o întâlnire cu toţi conducătorii şi reprezentanţii cluburilor din România finanţate de companiile de minerit, energie şi sindicate. În cadrul acestei întâlniri vom convoca pentru Adunarea Generală pentru înfiinţarea unei noi structuri de fotbal în România, căreia probabil o să-i spunem Asociaţia Română de Fotbal.” În prealabil, Condescu a cerut Ministerului Tineretului şi Sportului scoaterea în afara legii a FRF şi LPF. „Având în vedere că Legea Sportului spune clar că la nivel naţional poate să funcţioneze o singură structură pe ramură de activitate am cerut scoaterea în afara legii de către Ministerul Tineretului şi Sportului a actualei Federaţii Române de Fotbal şi Ligi care funcţionează fără respectarea legislaţiei în România. Vom depune documentele la Tribunal pentru înscrierea Statutului şi primirea avizului de la MTS, ne vom adresa instituţiilor internaţionale pentru a ale aduce la cunoştinţă că funcţionează această structură în România pentru că la această structură vor adera toţi cei interesaţi” a explicat preşedintele pandurilor intenţiile sale.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat că Marin Condescu ar trebui să-şi numească organizaţia pe care intenţionează să o înfiinţeze "Noroc bun", făcând aluzie la faptul că preşedintele clubului Pandurii este şi lider sindical al minerilor. "Am auzit că vrea să facă o altă ligă profesionistă de fotbal. O să-i pună numele ori 'Marin Condescu', ori 'Noroc bun'. Eu îi doresc succes.” În ceea ce priveşte intenţia oficialul gorjean de a înfiinţa o nouă asociaţia fotbalistică pe care s-o afilieze la FIFA şi UEFA, Dragomir a opinat: "Poate să-şi facă Liga de Fotbal Marin Condescu sau Noroc Bun, să-şi facă ce asociaţie de fotbal vrea el. Nu mă tem de Condescu, nu mă tem de nimeni, decât de Dumnezeu, de ce să-mi fie frică de el, vine cu minerii peste mine”-

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: