Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Drăguşin a tamponat maşina Direcţiei Agricole Gorj

Virgil Drăguşin, consilier în cadrul Direcţiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală Gorj şi aspirant al funcţiei de director în cadrul instituţiei, ar putea scoate peste 10 milioane din buzunar pentru a repara maşina Direcţiei. Autoturismul marca Daewoo a fost tamponat de Drăguşin pe raza localităţii Leleşti, în timp ce se afla în interes de serviciu.

Un nou scandal a izbucnit acum în preajma sărbătorilor între şeful Direcţiei Agricole Gorj, Aurel Tomescu, şi Virgil Drăguşin, consilier. De data aceasta, mărul discordiei este autoturismul direcţiei pe care Drăguşin l-a lovit înainte de Crăciun. Paguba nu este foarte mare cu atât mai mult cu cât cei doi şoferi implicaţi în accident au ajuns la constatare amiabilă. Cu toate acestea, Drăguşin ar putea suporta din propriul buzunar cheltuielile de reparaţie ale autoturismului. „Autoturismul a fost lovit pe 20 decembrie pe raza localităţii Leleşti. Maşina nu are Casco, ci doar asigurare obligatorie. Putea să o repare la un preţ mai mic, i-am făcut o adresă în acest sens dar nu a reparat-o. Ieri am dus-o la reparat, valoarea reparaţiei fiind estimată la peste 10 milioane de lei. Voi da o decizie de imputare a banilor din salariu”, a declarat Aurel Tomescu, şeful DADR Gorj. Se pare că Virgil Drăguşin a lovit din spate un autoturism staţionat, accident din care maşina direcţiei, un autoturism Daewoo, a ieşit doar puţin şifonat. „Maşina direcţiei are bara faţă ruptă, far şi semnalizare dreapta la fel. Cealaltă maşină avariată avea asigurare Casco, se pare că au ajuns la constatare amiabilă”, a declarat Aurel Tomescu. Virgil Drăguşin nu a dorit să comenteze foarte mult situaţia spunând doar că ceea ce i s-a întâmplat lui putea să i se întâmple oricui şi că nu va plăti nici un ban din buzunar în lipsa vreunui temei legal. „Mi s-a întâmplat fiind în interes de serviciu, pe ruta indicată de direcţie, nu am fost singur în maşină ci cu adjunctul de la statistică, condiţiile meteo au fost cum au fost. Nu cred că poate să mă oblige cineva legal să plătesc ceva. Impunerea de plată se face doar dacă există temei legal”, a declarat Virgil Drăguşin.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: