Drăguşin şi Banţa, lăsaţi pe dinafară de Barbu

Biroul Politic Judeţean al vechiului PNL Gorj a desemnat la sfârşitul săptămânii trecute membrii Comitetului Executiv Judeţean. Noua structură de conducere este formată din 18 membri plus doi supleanţi. Victor Banţa este doar membru supleant, iar Virgil Drăguşin a rămas pe dinafară. Banţa nu a dorit să comenteze acest subiect, însă Drăguşin spune că nu-l deranjează că nu a fost inclus în CJEX.

Tudor Barbu a constituit Comitetul Executiv Judeţean al vechiului PNL, în următoarea formulă:  Tudor Barbu - preşedinte, Octavian Lupulescu -  secretar general, Dumitru Leuştean - prim vicepreşedinte, Dumitru Vulpe - prim vicepreşedinte, Ninel  Muja - responsabil Colegiul 1, Dorin Vârjan - responsabil Colegiul 2, Mihai Mazilu - responsabil Colegiul 3, Cosmin Ceauşescu - responsabil Colegiul 4, Dragoş Păsărin - responsabil Colegiul 5, Marcel Romanescu - responsabil Colegiul 6, Constantin Bobaru - primar Bumbeşti Jiu, Dorin Filip - primar Rovinari, Gheorghe Orzan,  Aristică Coiculescu - viceprimar Arcani, Mădălina Ciolocoi - preşedinta organizaţiei de femei PNL Gorj, Mihai Paraschiv - preşedintele organizaţiei de tineret PNL Gorj, preşedintele organizaţiei persoanelor de vârsta a treia şi preşedintele organizaţiei oamenilor de afaceri, ultimii doi nefiind desemnaţi. De asemenea, au fost stabiliţi şi doi membri supleanţi: Victor Banţa şi Ion Cojocaru.

Banţa nu a dorit să comenteze deciziile luate în cadrul şedinţei. „Nu fac nici o declaraţie pe această temă”, a spus Banţa. La rândul său, Virgil Drăguşin a precizat că va rămâne în continuare în PNL şi se va implica în activitatea partidului. „Am participat la şedinţă, s-au luat decizii în Biroul Politic, decizii pe care le respect şi la care nu mai am nimic de completat. Nu mă deranjează faptul că nu mai fac parte din forul de conducere pentru că activitatea de partid nu constă numai în a face parte din forul de conducere. Rămân în continuare membru al partidului, acolo unde voi fi solicitat mă voi implica. Sunt suficiente resurse încât nu e nici un fel de problemă faptul că eu nu fac parte din Comitetul Judeţean Executiv. Locurile sunt limitate”, a declarat Drăguşin.      

EXPLICAŢIE

Potrivit lui Octavian Lupulescu, persoanele din Comitetul Executiv au fost numite prin vot. Acesta a mai precizat că numărul de membri a fost stabilit de la nivel central. „În Comitetul Executiv au intrat de drept preşedintele, secretarul general şi cei doi prim-vicepreşedinţi, în cazul celorlalţi membri s-a votat pentru fiecare în parte. Astea sunt rezultatele votului. În urma criteriilor de calcul, de la nivel central s-a stabilit ca noi să avem, la Gorj, 14+4+2 supleanţi, iar vechiul PDL: 11+4+2 supleanţi”, a declarat Octavian Lupulescu, secretar general al PNL Gorj.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: