Drama lui Andrei, înţeleasă perfect de Toni Doboş

Operat pe creier în urmă cu mai bine de un an, fostul fotbalist Toni Doboş înţelege problema cu care se confruntă micuţul de şapte ani şi jumătate pentru care a venit să joace la Târgu Jiu. După ce a suferit un groaznic accident rutier pe data de 31 august 2008, adormind la volan şi intrând pe contrasens unde a lovit un autovehicul de transport marfă, Toni Doboş a fost o perioadă în comă.

După ce şi-a revenit el a fost supus unei operaţii pe creier după care medicii au fost reticenţi şi i-au dat şanse minime de supravieţuire. Acesta şi-a revenit însă treptat din punct de vedere fizic deşi psihic e încă afectat şi nu îşi aminteşte multe lucruri, nu ştie foşti colegi şi abia acum face din nou cunoştinţă cu cei care i-au fost prieteni înaintea accidentului. „Vreau să mă refac şi să mai joc în astfel de meciuri caritabile pentru că asta m-ar ajuta mult”, a declarat după meci Toni Doboş. „Ţinem chiar să-i mulţumim în mod deosebit lui Toni Doboş şi pentru prezenţa sa pe teren care a însemnat foarte mult dar mai ales pentru implicarea în organizarea evenimentului de la Târgu Jiu”, a precizat ieri secretarul general Daniel Băloi, unul dintre iniţiatorii şi organizatorii evenimentului din week-end de la Târgu Jiu.

La aproape un an şi jumătate de la operaţia pe creier, Doboş a revenit pentru prima dată pe teren la meciul de la Târgu Jiu. Înainte de meci se temea că nu mai ştie să lovească mingea sau că nu va mai putea să joace dar pe teren s-a descurcat foarte bine. Obosit după jocul de la Târgu Jiu, fostul internaţional a mărturisit că nu îşi recunoaşte încă toţi colegii şi că urmăreşte casete video cu ce a fost înainte de accident: „Sunt puţin obosit, dar mă simt bine. Cred că a ieşit bine totul la Târgu Jiu. Foştii mei colegi de la naţională m-au primit foarte bine. Îi ştiam de la televizor doar, nu-mi mai amintesc totul. Cred că sunt refăcut. Însă memoria nu mi-a revenit în totalitate, nu pot spune asta. Încă mă uit pe casete video. Pe Hagi nu îl mai văzusem până sâmbătă după operaţie, dar am vorbit cu el la telefon”.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: