Prostituată arestată pentru că îşi taxa colegele de trotuar

O tânără de moravuri ușoare, care presta servicii sexuale contra cost în zona Parcului de la Coloana Infinitului, va lipsi din peisaj în următoarele 29 de zile. Ea a fost arestată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de prostituție și proxenetism. În acest dosar au mai fost audiate alte trei prostituate.

Oamenii legii le știu foarte bine  pe „fetele” de la Coloana Infinitului, pentru că de nenumărate ori le-au depistat în timp ce pretindeau sume de bani contra unor servicii sexuale. Le-au condus la postul de Poliție, le-au întocmit câte un proces verbal de sancționare, iar fetele se întorceau în stradă supărate doar pentru că au pierdut timpul la declarații.

De această dată, oamenii legii au lucrat la un dosar mai amplu, în care au fost implicate patru tinere care zilnic își căutau clienți la intrare în Târgu-Jiu. Tinerele lucrau cu tarif fix de 50 de lei pentru o partidă de sex. Numai că unele dintre ele trebuiau să cotizeze cu diferite sume de bani la o tânără de județul Dolj, care le facilita practicarea prostituției. De exemplu, una din tinere îi dădea zilnic proxenetei 50 de lei din banii pe care-i producea, iar alta 150 de lei o dată la patru zile. Acestea își permiteau să de aceste sume de bani în condițiile în care în zilele bune câștigau minim 500 de lei.

Polițiștii au intrat pe fir și au reținut pentru 24 de ore tânăra de 24 de ani din comuna Fărcaș, județul Dolj, pentru comiterea infracțiunilor de prostituție și proxenetism. „Din probatoriul administrat s-a stabilit că în perioada mai-iunie 2013, tânăra de 24 ani a întreţinut raporturi sexuale, contra cost, cu diferite persoane de sex masculin. Totodată, suspecta a facilitat practicarea prostituţiei şi altor două tinere, de 18 respectiv 23 de ani,  din Mătăsari şi Teleşti, obţinând de la acestea diverse sume de bani”, a declarat Romina Dochian, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Tinerele au refuzat să vorbească

prostituateDeși erau foarte vorbărețe când negociau cu clienții sau erau trase la răspundere de polițiști, ajunse în fața procurorilor acestea au refuzat să ofere prea multe informații. Vineri tânăra de 24 de ani reținută de polițiști a fost audiată de procurori și prezentată instanței de judecată, iar magistrații au emis pe numele ei mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cele două tinere de 18 și 23 de ani, precum și o târgujiancă de 24 de ani, au fost audiate și li s-a adus la cunoștință cu s-a început urmărirea penală împotriva lor pentru săvârșirea infracțiunii de prostituție.

Vizualizări: 862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: