Drum deschis pentru suporterii Pandurilor prin Defileul Jiului

Circulaţia rutieră va fi deschisă şi azi prin Defileul Jiului  pentru fanii echipei Pandurii Târgu Jiu care vor face deplasarea spre Cluj Arena pentru a urmări meciul cu Sporting Club Braga, meci care poate duce echipa noastră în grupele Europa League.

Drumarii au decis ca între orele 10.00 şi 12.00 să permită autocarelor cu suporteri şi maşinilor personale cu care aceştia se vor deplasa spre inima Ardealului să treacă prin Defileul Jiului, deşi, în mod normal, circulaţia este întreruptă între orele 9.00 şi 18.00. O măsură similară a fost luată şi la meciul pe care Pandurii l-a disputat cu Hapoel Tel Aviv la începutul lunii, şeful din Gorj al Drumurilor Naţionale, Ion Tudor, urându-le atunci suporterilor „victorie deplină”, în caz contrar aceştia fiind ameninţaţi, în glumă, cu închiderea definitivă a Defileului.

Victoria dorită de Tudor şi de suporteri a fost pe deplin obţinută de abia după meciul retur de la Tel Aviv, meci în urma căruia Pandurii a ajuns să joace barajul din play-off-ul Europa League cu echipa portugheză din Braga. Ieri Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu i-a mulţumit în mod oficial lui Tudor pentru că a dispus din nou întreruperea lucrărilor la modernizarea Defileului pentru a le permite suporterilor să treacă spre Cluj, în caz contrar fanii Pandurilor fiind nevoiţi să facă un ocol de vreo 200 de kilometri în plus pe Sibiu pentru a ajunge la Cluj, drumul spre Sibiu fiind oricum destul de aglomerat de acum încolo de romii care se deplasează într-acolo pentru a participa la funeraliile regelui Cioabă. „Defileul Jiului va fi deschis joi, între 10:00 şi 12:00 pentru deplasarea suporterilor echipei Pandurii Târgu Jiu spre Cluj Napoca pentru meciul din play-off-ul Europa League cu SC Braga. Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu mulţumeşte pentru înţelegere Directorului Secţiei de Drumuri Naţionale Gorj, Ion Tudor care a aprobat deschiderea circulaţiei pe Defileul Jiului cu ocazia acestui meci”, se arată într-un comunicat de presă al Clubului Pandurii Târgu Jiu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: