Transferă doi atacanţi?

Pandurii realizează că au probleme în atac şi încearcă să mai transfere jucători. Libanezul Shamsin a convins se pare şi va rămâne la Tg-Jiu, în timp ce sârbul Pesic e şi el în stand-by.

Pandurii are mare probleme în atac. Matulevicius n-a mai înscris de la returul cu Levadia Tallinn, Adrovic a jucat prea puţin ca să arate ce poate, iar Lemnaru e accidentat, dar şi ieşit din formă. Shamsin şi Pesic par soluţiile de moment.

Libanezul a convins

Pustai îl testează de miercuri pe atacantul libanez cu 7 selecţii în naţională, Feiz Shamsin. Acesta a sosit de la Al Ijtimai Tripoli şi pare să-l fi convins pe antrenor de calităţile sale. „A venit deja un jucător în probe și care probabil va rămâne, mai sunt doi care vor veni luni. Ne mișcăm, dar nu-i putem trece, din păcate, pe lista UEFA, sunt doar pentru campionat. Până în etapa a șasea, când vine pauza de campionat, o să ne revenim. Mai avem doar acel meci de la Chiajna, care este și el foarte, foarte greu. Vine după o dublă cu o echipă mare, care vine dintr-un campionat mare”, a spus Pustai.

Şicane cu Pesic

Pandurilor le-a fost propus şi sârbul Aleksandar Pesic, ultima oară la Şerif Tiraspol. Atacantul care a marcat de 6 ori în 24 de meciuri sezonul trecut e impresariat de Zvonko Milojkovic însă iar acesta nu acceptă ca jucătorii săi să dea probe. Tocmai aici apare şi problema. Pustai şi Pîrvulescu vor să-l vadă mai întâi la joc pe sârb ca să se convingă de calităţile sale, dar Zvonko refuză şi avertizează că-l transferă pe Pesic în Serbia dacă gorjenii nu se mişcă repede. „Dar ce, eu vând manechine, am agenţie de manechine ca să-l vedeţi mai întâi cum arată? Vreţi bine, nu vreţi, iar bine! E un jucător de națională, iar la tineretul Serbiei nu ajunge oricine. Serbia e campioană la under 19, are mulți jucători talentați! Într-o zi sau două Pesic va semna. Aici sau în altă parte. Mai avem și alte oferte pentru jucător. Ar putea ajunge și el la Steaua Roșie Belgrad, așa cum s-a întâmplat și cu alți jucători care puteau fi la Pandurii acum”, a declarat impresarul lui Pesic făcând referire la Ifeany Onylo și Novak Martinovic.

“Este un atacant pe care încă nu l-am văzut. Are 21 de ani și vine dintr-un campionat slab. Nu cred că este o soluție atât de extraordinară, dar era bine dacă-l aveam…”     Cristi Pustai, despre Pesic

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: