Drum din Dragotești, asfaltat pentru prima dată

Un drum din Dragotești este asfaltat pentru prima dată de autoritățile locale. Este vorba de șoseaua care străbate zona Valea Rea, pe o distanță de aproape o jumătate de kilometru. Lucrările au fost demarate recent și urmează să fie finalizate în toamnă. Între timp, administrația locală face demersurile necesare pentru asfaltarea unui alt tronson de drum, care nu a fost decât pietruit până acum și care asigură legătura cu o comună vecină. 

Aproximativ 1.4 milioane lei sunt fondurile guvernamentale obținute de administrația locală din Dragotești pentru asfaltarea tronsonului de drum din zona Valea Rea. Câteva zeci de familii care locuiesc în zonă vor beneficia de această investiție realizată de primăria Dragotești. Lucrarea este efectuată de o firmă din Gorj, iar autoritățile locale estimează că șoseaua va fi asfaltată până la finalul toamnei. "A început lucrarea la drumul de la Valea Rea. Va fi asfaltat pe o distanță de circa 400 de metri. Am obținut fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru realizarea acestei investiții. În zona Valea Rea sunt 23 de gospodării iar cetățenii de acolo vor circula în mai bune condiții. Estimăm că lucrările vor fi încheiate până în data de 15 noiembrie. Suntem siguri că executantul lucrărilor va respecta acest termen", a declarat Vili Pasăre, primarul comunei Dragotești. Anul trecut, Primăria a efectuat, în această zonă, șanțuri dalate pentru preluarea apelor pluviale.
Primarul din Dragotești, Vili Pasăre, spune că va reuși să obțină finanțare și pentru un alt drum important din comună care nu a fost asfaltat niciodată. "Așteptăm să fim chemați de la Ministerul Dezvoltării până la sfârșitul lunii august să semnăm contractul de finanțare și pentru drumul de la cimitirul de la Corobăi, calea de acces care face legătura cu Negomir", a mai spus primarul din Dragotești.    

Vizualizări: 706

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: