Drum judeţean, inundat din cauza ploilor

Ploile căzute în ultimele zile au creat probleme pe drumul judeţean care face legătura între comunele Bâlteni şi Fărcăşeşti. O porţiune de circa 200 de metri din drum este inundată, nivelul apei ajungând la câteva zeci de centimetri. Dacă cei care s-au deplasat cu maşinile şi cu motocicletele au întâmpinat dificultăţi pentru a traversa porţiunea respectivă de drum, alţii au profitat de cantitatea însemnată de apă pentru a-şi spăla autoturismele.

Este vorba de o porţiune din DJ 674, porţiunea inundată fiind în apropierea intrării în comuna Fărcăşeşti. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu greutate din cauza cantităţii însemnate de apă care băltea pe carosabil. Traversarea drumului pe jos pe porţiunea respectivă este practic imposibilă, asta pentru că apa este de câţiva zeci de centimetri şi de o parte şi de alta a drumului. Un motociclist care a îndrăznit să-şi continue drumul, trecând prin apă, a fost nevoit să-şi ţină picioarele cât mai sus astfel încât să nu se ude, nemaipunând la socoteală cât de dificil este să conduci o motocicletă atunci când carosabilul este acoperit cu un strat considerabil de apă.

motociclistul_curajos

A spălat tractorul pe marginea drumului

Dacă unii participanţi la trafic au întâmpinat dificultăţi pentru a traversa porţiunea de drum inundată, alţii au profitat de apa a_spalat_tractorulcare băltea pe stradă pentru a spăla autovehiculele. Este şi cazul unui angajat care lucrează la o firmă prestatoare pentru CE Oltenia la Cariera Roşia, care s-a înarmat cu o mătură, cu ajutorul căreia a curăţat tractorul din dotare de nămol. “Trebuie spălat şi el pentru că de pe urma lui mănânc pâine, trebuie îngrijit. Aici apa este gratis, decât să iau din canal din găleata, aici merge mai uşor. Mai dau jos din nămolul de pe el”, a spus Vasilică Ţârvulea.  

Nu este pentru prima dată când porţiunea respectivă de drum judeţean este inundată. De fiecare dată când plouă mai multe zile consecutiv strada este acoperită cu apă. De cele mai multe ori, angajaţi de la Cariera Roşia intervin cu motopompe pentru a mai înlătura din apa de pe partea carosabilă.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: