Drum refăcut între Căpreni și Bulbuceni

Autoritățile locale din Căpreni au acordat în această perioadă o atenție sporită drumurilor comunale și sătești care nu sunt încă asfaltate. După perioada de iarnă, dar mai ales după o primăvară ploioasă a fost nevoie de intervenția autorităților locale în vederea refacerii celor mai tranzitate drumuri ale comunei. Astfel, drumul dintre Căpreni și Bulbuceni a fost refăcut în totalitate, anunță primarul localității.

Drumul care leagă localitățile Căpreni și Bulbuceni a fost refăcut pe o lungime de patru kilometri, anunță autoritățile locale. Drumul este încă neasfaltat, însă nu a fost lăsat de izbeliște nici în acest an. ”Am reparat drumul dintre Bulbuceni și Căpreni, pe patru kilometri. Era ca după iarnă, cu gropi. Este un drum pietruit și se cam degradase după ploile astea, devenise greu de parcurs, cetățenii mi-au semnalat acest lucru și am decis, împreună cu Consiliul Local, să acordăm o atenție sporită având în vedere că este un drum circulat intens. Am intervenit cu graderul, am turnat piatră, acum se poate circula foarte bine”, a spus Emil Cătănoiu, primarul din Căpreni.
Drumul cu pricina este prins într-un program de asfaltare, autăritățile locale așteptând în prezent să vadă dacă proiectul respectiv primește finanțare. ”Acum chiar arată bine, chiar îmi spunea șoferul de pe microbuz zilele astea că se circulă foarte bine, nu mai au oamenii probleme”, a spus primarul Emil Cătănoiu. Și asta nu este singura activitate a aleșilor locali din Căpreni. Săptămâna aceasta urmează să se definitiveze și licitația privind realizarea lucrărilor la canalizarea menajeră a comunei. ”Săptămâna aceasta vedem cine câștigă lucrarea, sunt nouă firme înscrise, probabil o să fie și contestații, dar așteptăm și noi să vedem. Este un proiect mare cu o finanțare mare, sperăm să nu avem probleme”, a spus primarul din Căpreni.

Vizualizări: 1,731

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: