Drumarii organizează „concurs de fotografie”

Secția de Drumuri Naționale Târgu Jiu vine cu o provocare pentru gorjenii vigilenți. Sunt rugați să-i fotografieze pe cei care aruncă gunoaie în locuri interzise. Drumarii au ajuns la capătul răbdărilor pentru că sunt nevoiți să strângă tone de deșeuri abandonate pe marginea șoselelor ori în parcări, timp și resurse pe care le-ar putea folosi să lucreze la drumuri.

„Să începem concursurile de fotografie! Cum procedăm? Simplu! Dacă vedeți că cineva, bine crescut, aruncă gunoiul pe geamul mașinii sau pe marginea drumului, scoateți camera sautelefonul și ne trimiteți poza în privat. Noi o dăm către Garda de Mediu, poliție, poliție locală, ISU, Armata, ambulanță.... către toată lumea care are atribuțiuni să emită sancțiuni. Acum există precedent”, a fost mesajul Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu

Totul după ce un bărbat din Mureș a fost amendat cu 7.000 de lei după ce autoritățile de mediu s-au sesizat de la o postare pe internet în care acesta a fost surprins în timp ce arunca gunoaiele pe marginea râului Mureș.

În fiecare lună, numai în Gorj, drumarii strâng din șanțuri circa 5 tone de gunoaie.

Vizualizări: 1,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: