Drumul Scoarţa - Bengeşti, făcut pentru peneliştii cu vile

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a trecut cu bine ieri de moţiunea simplă iniţiată de PNL, dar nu înainte de a aduce acuze grave liberalilor care au trecut pe la conducerea respectivului minister.

Înainte de epuizarea timpului alocat guvernului, Berceanu a apucat să amintească  de fondurile alocate de Ludovic Orban pentru drumul Scoarţa-Bengeşti. "Este vestitul drum de importanţă naţională de 120 de km care costă 1,2 miliarde de lei în accepţiunea domnului Orban. E aşa de mare importanţă pentru că trece pe la Rânca unde are domnul Tase cabană şi alţi liberali, mai ştie şi domnul Voicu. În unele zile câte trei maşini trec pe acolo", a  spus Radu Berceanu.

Orban a fost din nou ţintit de către ministrul PDL cu privire la modul în care a cheltuit banii pe care i-a avut la dispoziţie Ministerul Transporturilor în perioada 2007-2008. "Domnul Orban a făcut numai studii de fezabilitate la nişte preţuri enorme. Studiile de fezabilitate sunt mai uşor de manipulat, nişte bibliorafturi din care nu prea înţelegi nimic. În 2008, aproape o treime din buget s-a dus pe studii de fezabilitate, dar domnul Orban n-a fost în stare să dea sub 10 milioane de euro pentru pasajul de la Băneasa", a spus ministrul Transporturilor.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: