Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

DSP Gorj: Opt gorjeni au avut reacții adverse la vaccinurile anti-Covid

Alergii, cefalee sau dureri de cap. Acestea sunt reacțiile adverse pe care gorjenii le-au avut după ce s-au vaccinat anti-Covid. Conform reprezentanților Direcției de Sănătate Publică Gorj, ar fi vorba doar despre 8 persoane care ar fi avut reacții adverse, din cele 35.000 vaccinate la nivelul județului.

”În cazul persoanelor vaccinate anti-Covid 19, până în momentul de față, au fost 8 reacții adverse înregistrate în registrul electronic național de vaccinare Covid. Pacienții au prezentat cefalee, reacții locale, dureri de cap și alergii. S-au primit 38.629 doze de vaccin și au fost vaccinate 35.092 de persoane”, spune Daiana Militaru, purtătorul de cuvânt al DSP Gorj.

Cei mai mulți dintre cetățeni sunt reticenți în privința imunizării împotriva Covid-19, tocmai pentru faptul că există mai multe reacții adverse.

Vizualizări: 2,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: