DUBLĂ CRIMĂ: Şi-a omorât mama pentru că a găsit-o dezbrăcată în casă, cu "fratele" lui

Veste şocantă primită ieri dimineaţă de locuitorii din Ţicleni, oraş în care o femeie de 61 de ani şi concubinul său, de 43 de ani, au fost găsiţi morţi în apartamentul femeii. Fiul acesteia este singurul suspect al anchetatorilor, băiatul, de 21 de ani, nefiind de acord cu relaţia dintre cei doi, mai ales că bărbatul pe care l-a omorât îi era verişor mai îndepărtat şi fusese crescut de mama sa, fiindu-i ca un frate.

Tudoriţa Prună era văduvă de câţiva ani, iar viaţa încerca să şi-o refacă acum alături de Constantin Marinoiu, un bărbat de care a avut grijă încă din copilărie, crescându-l aproape ca pe propriul ei copil. În timp însă dragostea maternă s-a transformat în ceva cu totul special, iar cei doi au ajuns să aibă o relaţie amoroasă, despre care puţini localnici au acceptat să vorbească deschis. În ciuda diferenţei mari de vârstă dintre ei, aceştia nu aveau prejudecăţi mai ales că, după cum spun cei care îi cunoşteau, în lipsa unui loc de muncă, mai trăgeau la măsea atunci când făceau rost de băutură.

Relaţia lor nu a picat tocmai bine pentru Tudorel, băiatul cel mic al femeii. Chiar dacă ieri acesta nu a spus o vorbă despre cele întâmplate, faptele arată cât de mult s-a opus el concubinajului dintre mamă şi bărbatul pe care l-a ucis. Cele două cadavre au fost descoperite fără haine pe ele, în locuri diferite din cameră, ambele având însă lovituri de topor în cap, loviturile fiind profunde, semn al unei furii necontrolate.

Faptele lui Tudorel

Un vecin al femeii a fost alertat ieri dimineaţă chiar de către Tudorel cu privire la faptul că mama sa şi Constantin zac morţi în apartament. Băiatul a spus că el nu ştie nimic despre ce s-a putut întâmpla şi a dat să plece din oraş, dar nu a mai apucat pentru că vecinul a sunat la 112, iar Poliţia l-a dus pe acesta la sediu pentru audieri. Aici Tudorel a povestit că nu ştie nimic, că nu are nicio implicare, în timp ce, în apartamentul groazei anchetatorii căutau probe pentru a-l descoperi pe autorul dublei crime.

Toporul cu care au fost lovite cele două victime a fost găsit aruncat lângă bloc, după ce fusese azvârlit prin fereastra apartamentului. În apartament toate lucrurile erau răvăşite, un fotoliu putând fi observat aruncat în vârful patului, acolo unde zăcea unul dintre cadavre. Hainele şi covoarele prin locuinţă arătau ca după un uragan, un martor ocular descriind scena „ca după război”. „El era întins pe pat, iar ea era căzută pe jos. Ea era dezbrăcată complet, iar el de la brâu în jos şi amândoi erau loviţi”, a spus vecinul care a văzut oribila scenă.

A dormit cu cadavrele în casă

Vecinii Tudoriţei spun că în noaptea de marţi spre miercuri nu au auzit nici un zgomot suspect, deşi ştiau că femeia se mai certa cu concubinul său când amândoi trăgeau la măsea. Oamenii nici nu aveau cum să audă ceva pentru că totul se întâmplase, cel mai probabil, marţi seara, cadavrele celor doi fiind deja rigide la venirea medicilor. Tudorel şi-a făcut singur dreptate, după care, cel mai probabil, s-a culcat, iar ieri dimineaţă s-a trezit în mare grabă, ca să plece din apartament.

Ieri, după ce şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor, nu a vrut să spună nicio vorbă despre cele întâmplate. Procurorul criminalist Emil Moţa spune că tânărul va fi acuzat de omor deosebit de grav, pentru care riscă închisoare pe viaţă. „Fiul, în vârstă de 21 de ani, şi-a omorât mama şi concubinul acesteia. Motivul nu se cunoaşte exact, probabil este gelozia, după ce acesta a surprins mama şi pe concubin dezbrăcaţi”, menţionează Moţa.

În cursul acestei zile suspectul va fi prezentat unei instanţe de judecată pentru a fi emis mandat de arestare preventivă pe numele său.

Vizualizări: 225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: